Lavash Bageriet

Ett bageri i Vindeln.

Vår historia

Lavash Bageriet i Vindeln AB är ett helt nytt familjeföretag som startades som en idé om att introducera en ny typ av tunnbröd i de svenska hushållen.

Vi kände att det var dags för något nytt på marknaden och bestämde oss för att ta oss an uppgiften att introducera den traditionella brödsorten lavash för västerbottningarna.

Lavashbrödet är populärt i en rad länder runtom i Mellanöstern, men har inte fått sin plats på den svenska marknaden än. Det vill vi ändra på då det är ett fantastiskt mångsidigt bröd som passar till alla dagens måltider.

Vi som driver företaget är uppväxta med lavash då det är en del av vår bakgrund och historia och vi är stolta över att nu kunna dela med oss av detta. Vårt bröd bakas i bageriet i Vindeln, Västerbotten. Än så länge finns vi i butiker runt om i Västerbotten och förhoppningen är att vårt bröd snart ska finnas i butiker i hela landet. 

Vi har även planer på att utöka vårt sortiment framöver med nya spännande och goda produkter. Mat är kärlek enligt oss på Lavash Bageriet och vi hoppas kunna sprida kärlek till er kunder genom våra goda bröd!

Ett tunnbröd som passar lika

bra till frukost som middag!

Den här sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse